Over Hengelsport 2000

"Wie Hengelsport 2000 kent, zoekt niet. Wie zoekt, kent Hengelsport 2000 niet!"

Vissen doe ik al zo'n 50 jaar "het is een verslaving". Deze verslaving is begonnen in 1965. Tot 1974 (14 jaar) viste ik op de witvis met veel plezier, totdat ik mijn eerste karper ving, ik was gelijk verkocht !! Ik viste op karper met de pen (dobber) met aassoorten zoals:aardappels, schapenbix, broodvlok, wormen en deeg.

In 1980 kwam er iets nieuws: "boilie’s”. In 1980 ben ik als één van de eersten met boilie's gaan vissen op de Sloterplas. Mijn top jaren waren 1982 t/m 1998, het klinkt misschien overdreven, maar toen vingen we op de Sloterplas een paar honderd karpers in een seizoen (ik woonde naast de Sloterplas). Na mijn verhuizing heb ik mijn grenzen naar echt groot water verlegd en met succes.

Vanaf 1994 t/m 2006 heb ik me nog een aantal jaren gericht op het wedstrijdvissen.

Nu ben ik een allround visser, dat wil zeggen, in het voor en najaar vis ik op roofvis zoals snoek en snoekbaars, in de maand mei vis ik een weekje in Noorwegen op kabeljauw en grote koolvis, en in de zomer en najaar vis ik op karper. Ik geniet van elke gevangen vis, groot of klein. Want wie het kleine niet eert, is het genieten verleerd!!!

In juni van het jaar 2000 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, en ben toen een hengelsportzaak begonnen: "Hengelsport 2000 in Amsterdam" aan het Christiaan Huygensplein in Amsterdam waar we na 15 jaar uit ons jasje waren gegroeid.

Januari 2015: nieuwe winkel in Diemen

In 2015 zijn we verhuisd naar een grotere winkel in Diemen. Deze winkel run ik nu samen met mijn zoon Danny en mijn vrouw Zamira. Danny is 3 x jeugdkampioen witvissen van Amsterdam geweest. Nu gaat hij nog regelmatig mee met de boot om te vissen op snoek en snoekbaars. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het karpervissen. Ook voor al uw vragen kunt u bij hem terecht.

Ook wij zijn met de tijd mee gegaan en we hebben dus ook een uitgebreide webshop waar u veilig en simpel kunt bestellen.

Kom eens langs en laat u vakkundig adviseren onder het genoot van een kopje koffie.


Social Media

Hengelsport 2000 is te vinden op social media: Facebook en Youtube. Neem gerust een kijkje!


Onze winkel

Even terug in de tijd? Die goeie ouwe tijd van service en garantie? En dat kan bij Hengelsport 2000. Eerste klas spullen met ouderwetse service en garantie. Een ruime sortering en voor de karper, roof, wit en zeevisser. Keuze genoeg in meerdere prijsklassen.

Wij doen onze uiterste best om zowel op kwaliteit als op prijs te letten. Wij hopen dan ook u tot een van onze tevreden vaste klanten te mogen gaan rekenen. Dus kom snel een bezoek brengen aan onze hengelsportwinkel in Diemen Zuid en onder het genot van een kopje koffie vis ervaringen uit te wisselen. En wie weet, steekt u of wij er ook nog iets van op. Mocht dat op korte termijn niet lukken dan kunt u ook online bestellen en sturen we het graag naar u op.

Online bestellen kunnen ook afgehaald worden in ons in winkel.

M.v.g. Bob, Danny en Zamira Pijnaker

Fotoalbum winkel

Bekijk hier het fotoalbum van onze winkel. Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.